Vælg en side

Det er tankevækkende, at ikke en eneste politiker har talt om de mange børn, der tabes i grundskolen. De tabes, fordi de ikke har interesse i det altdominerende fokus, at skulle gennemgå, bestå alle de tests. De kræver mere af en grundskole end blot en snæver faglighed. 
De har større krav til en grundskole. De vil gerne lære, men først vil de accepteres. De vil gerne lære mere end det de tilbydes nu. De vil gerne gøre opmærksom på læringens mangfoldighed. Når de gang på gang ikke bliver hørt, bliver de tabt. 
Jeg savner den dimension i den politiske valgdebat.

Fornylig spurgte jeg en pige i 6.klasse om hun var glad for at gå i skole. 
Hun svarede :  Jeg synes det er forfærdeligt at gå i skole. Nogen gange ville jeg hellere have et arbejde. 
Jeg keder mig og synes ikke det er sjovt. 

Hun er ikke den eneste i den danske grundskole.