Vælg en side

KOMMUNE OG REGIONSVALG!

Valgaftenen er ovre og resultaterne er blevet dissekeret på alle medier. Der er lavet konklusioner,  og tommelfinger op og ned er fordelt.

Der er noget særligt ved politikere!

Som jeg hører det, har alle partier haft et godt valg !

Engang imellem prøver jeg at forudsige hvad politikerne og reportere vil sige ! Det går efterhånden ganske godt med disse forudsigelser !

Her kommer takken! Her kommer trynen til de politiske modstandere ! Her taler journalisterne om det og det !
Her siger den politikker det som de skal sige her, for det er den linie, der er lagt ! Her beklager de, at det skulle de ikke have gjort ! Her siger de det samme igen og igen !

Jeg burde være tilfreds ! Men det er jeg ikke !

Men hvad er der galt ? Der er nok ikke noget galt ! Det er bare det, at jeg drømmer om nogen siger noget, jeg ikke kan forudse!

Altså det er ikke sådan, at jeg forudser alt hvad der bliver sagt, men det er tit! Og det er vel sådan rigtig mange har det !

Det er det jeg drømmer om vil ændre sig ! Jeg drømmer om at en eller anden siger, NOGET ANDET !

Hvis der pludselig var en politiker, der sagde : ” Jeg har lige opdaget, at jeg godt kan lide ordet besparelser, og nu skal jeg fortælle dig hvordan, hvad og hvorfor! “Jeg kan godt lide, at vi tjener penge til kommunekassen, i stedet for at spare! Derfor skal du høre hvordan, du kan være med ! “
 ” Jeg har lige opdaget, at jeg godt kan forklare dig, hvad du kan gøre, for at hjælpe vores fælles husholdning!”
 ” Der er tal, der viser, at vi kunne ha´ haft et bedre valg! Det er da ØV og nu vil vi selvfølgelig se på, om det skyldes vores måde at kommunikere på, vores valg af strategi, vores betingelser eller noget helt andet ” ” I skal få svar når vi tror, vi har svaret !”
Eller hvis en politiker med ansvar for regionerne sagde : ” Det der med regionerne er noget rod! Vi bruger alt for mange penge på den administration ! Det er uhørt at få i lille Danmark føler sig nære i forhold til regionerne! Har I nogen gode ideer til nye systemer og generel afbureaukratisering? “send dine tanker til os!”

Vi har et land med rigtig meget kontrol og det skaber nogen snævre rammer for, hvad der må siges, gøres og tænkes ! Eller hvad ?

Jeg væver et stykke uldent sprog og ønsker mig noget autencitet at sætte ind ! Jeg vil ikke være ulden, men begejstret over vores politikere, der siger og gør noget åbent, ærligt, anderledes, anstændigt og handlekraftigt ! Hjælp mig !