Vælg en side

Godt Nytår !

Vi skriver nu 2014 ! Jeg sidder i min skrivestol og tænker store tanker, ihvertfald i mit eget univers er det store tanker ! Der er mange, der undrer mig ! Der er meget jeg ikke forstår ! Der er meget jeg gerne vil !

Men hvordan går det så med alt det jeg gerne vil ? Jo tak det går ! Det går ikke så hurtigt, som jeg gerne vil og samtidigt må det heller ikke gå for hurtigt, for så kan jeg ikke følge med ! et sælsomt dilemma!

Der er også mange ting, jeg ikke kan finde ud af at beslutte ! Skal jeg gøre det sådan eller skal jeg snakke med den eller måske lige vente, og se tiden an ? Det hedder vel nærmest handlingslammet ! Er det klogt at bruge mine penge til hjemmesiden eller skal jeg måske hellere skabe et lager ?

Hvorfor har du overhovedet lavet et firma ? Og hvad vil du med dine produkter ? Hvilke produkter har du ? Hvorfor er det dem du har ? Hvad er din forretningsstrategi ? Hvad er formålet ? Arbejder du målrettet og hårdt nok på det ? Husk du skal spørge : hvorfor, hvordan, hvornår, hvilke ! Og hvad er kundens behov ? Hvorfor skal nogen interessere sig for det du har ? Og hvordan skal de vide noget om det du har og kan ? Ser du dig selv som ekspert ?

Argh .. det er ligesom de store tanker er blevet en smule mindre og alligevel tungere !

“Men nu er det 2014 og nu må du altså tage dig sammen, og komme op i kadence ! “
Hammeren kommer op, og hvis jeg slår lidt mere til mig selv, ender det nemt med opgivelse ! Ej det dur ikke ! Enden er nær!

Jeg er så lykkelig for alle mine ideer! Også alle dem ingen har hørt om, eller som bare er flygtige, på gennemrejse i hjernens lette luftlag!
Jeg er også helt vild med mine egne holdninger og meninger ! Jeg synes de er så rigtige, fornuftige, meningsfyldte og fyldt med omtanke !
Jeg kunne fylde en del ram med mine ideer ! Så jeg er da produktiv !

Pyhhh.. så kom vi lidt op igen !

Men tilbage står stadig de rigtige spørgsmål og stirrer lige direkte på mig ! Hvad er din strategi ! ?

Min strategi er, at jeg leverer det jeg har på hjerte til gavn for mit samfund ! Alt hvad jeg producerer har noget med sanser at gøre ! Det gælder mine dekoer til spande! Det gælder mine hjertehilsner ! Det gælder min kaffe og det gælder de andre produkter jeg arbejder med indenfor undervisning, rådgivning og affald!

Alt udspringer af sanser, nutid og passion !

Min strategi : 5, 0, 2

5 projekter i aktion

0 stress

2 fordobl min indtægt

Bingo !