Vælg en side

Efter en lang pause har jeg i dag besøgt min coach.
www.christianlacour.dk

Coaching er godt for mig, og jeg er ellers en smule skeptisk. Kan en
coach virkelig tilføre mig og mit firma nogen form for inspiration, form
eller nyheder, som jeg bruge?

Først opdaterede jeg mine projekter siden sidst. Et containerprojekt med
billeder fra byen Odense. Positiv tænkning på affald, by og borger. ( se nederst )
Derefter fortæller jeg om de andre opgaver, jeg arbejder med i hverdagen. Jeg kan lide alle mine opgaver. Jeg bruger både af min erfaring, får lov at tænke og lære nyt, får nye ideer og giver mig selv mulighed for at undres, møder gerne nye mennesker, lader mig inspirere af oplevelser, møder, former, farver og ord. Men er det godt nok ? Har jeg også det rigtige “business mind set” eller er jeg bare en lidt skør iværksætter, der undrer sig over verdens gang, får masser af ideer uden at kunne føre dem alle ud i livet ?
Christian forklarede nu om Leonardi da Vinci, som producerede tusindvis af ideer. Mange er hurtige til at gå fra kreativitetsfase til handle fase. Accepter at du gør som du gør, i stedet for at lægge bånd på dine tanker og ideer. Bliv endelig i det rum. Der er masser af god energi i det rum og en dag vil måske flere ideer være anvendelige. En virkelig styrkende kommentar til det jeg pusler med, for tit siger jeg til mit spejlbillede, at jeg skal stoppe med at få flere ideer.” Nu stopper du!”, siger jeg til mig selv.

Jeg er i den heldige situation, at jeg er selvstændig. Jeg har sagt farvel til styring, ledelse, kontrol, skemaer uden mening, dygtige og interessante medarbejdere og kollegaer og ikke mindst fast løn.
Jeg er så heldig, at jeg har fået ledig plads i min hjerne til dette mylder af ideer og tanker.

Mange af mine ideer og tanker handler også om vores samfund. Jeg mener vi i dag i 2014 har verdens største værktøjskasse til et fornyende, forbedret og bæredygtig samfund. Jeg interesserer mig for denne værktøjskasse.
” Bliv ved med det!” var den afsluttende kommentar fra min coach. Jeg gik styrket, inspireret og glad derfra med et lille hop af YES.