Vælg en side

Om Elsk Dit Affald

Tag skraldet alvorligt begyndte som en ren æstetisk oplevelse. Hver morgen stod vi i 2005 på vores nyoprettede friskole i Odense, og modtog børnene med en go´morn hilsen. Lige ved siden af stod der to store blå containere til alt vores affald. Det var ikke særlig kønt og det forstyrrede mit go´morn humør.
Jeg begyndte at se de grønne og blå affaldsspande overalt, og det gik op for mig, at de fyldte en del i gadebilledet.

Jeg fik ideen til at dekorere dem og lagde ideen på domhuset i 2006. Jeg havde ikke tid til at gøre med ved det lige der. Var jo i gang med skabelsen af den nye skole.

I 2010 blev jeg selvstændig og begyndte at arbejde med dekoration af affaldsspande. Den første store kunde var DSB og det var vildt at tage til København og dekorere på selve perronerne. Mange kommenterede glade og positive over æblegrenene.

At dekorere affaldsspandene har også medført interesse og viden om affald. Det hele hænger sammen og derfor kan man også læse min blog, hvis man har lyst.
Med alt det affald vi har og stadig får, er der god grund til at gøre det venligt og imødekommende. Så bliver vi alle mere glade for vores affald og dermed bedre til håndtering og tættere på dejlig samvittighed.
Elsk dit affald. Det gør vi.