Vælg en side

Puh ha, for en grim politisk dag !

I 1987 kom Brundtland rapporten, og det var første gang, der blev sat fokus på Global Bæredygtighed !
Havde alle lande sagt : “Ja, lad os arbejde for, at vores jord får det bedre. Klima, jord og mennesker !”, så havde verden i dag set helt anderledes ud ! Vi kunne ha´haft en renere og bedre verden, med en meget mere balanceret levestandard !

Men nogen få ! I virkeligheden er det et fåtal, måske 500 el. 1000 røvere, styrer vores verden! Disse få er årsagen til, at vores jord, klima og befolkning aldrig når de mål for bæredygtighed, som blev opsat i 1987 ! I Brundtlandrapporten nævnes også, at forudsætningen for at nå frem til en global bæredygtighed, må verden gøre op med GRÅDIGHED!

Men det der i virkeligheden styrer vores verden i dag, er netop grådighed ! I flere dage er jeg blevet mindet om, hvordan magt, penge og grådighed styrer hele verden ! Goldman og Sachs er nogen af de værste, og de har et stort følge ! Det er reelt dem, der styrer verden !

Jeg ville ønske verden kunne vende DEM ryggen og få skabt en anden dagsorden ! Som f.eks. http://www.cradlepeople.dk/

Kom med ! Lad os øve os ! Sæt minus ved GRÅDIGHED ! Det er ikke det, der redder DONG!

Det har bl. a. fyldt mit hjernecenter i dag ! Men der har dog været plads til andre tanker !

Jeg har varmet mig ved weekendens dejlige overraskelser ! Jeg har tænkt på mit lille pus, der nu tager til en anden del af kloden, for at blive klogere på verden! Et studie i Bolivia !

I lørdags overraskede hele familien mig ! Med min mand og børn i spidsen, var der kaldt til samling ! Bonusbørn, barnebarn og svigerbørn !  Jeg var glad og lykkelig !

Det hele begyndte lørdag formiddag ! Bedst som jeg var igang med rengøring af brændeovnsglas, bankede døtrene på døren ! Hvilken overraskelse !

” Vær sød at gøre dig klar til en dag udenfor hjemmet !”

Dejlig dag med fodpleje, forplejning, foryngelse, finurlige omkørsler og efterfølgende vidunderlige traktementer, underholdning, sang og samvær af bedste slags !

En dag med nærvær og nænsomhed ! Tak til mine vidunderlige kære !

En råkold dag med masser af varme og kærlighed !