Vælg en side

Hej God Morgen ! Har netop været igennem de forskellige medier, på en solfyldt begyndende forårsmorgen !

Hvor ofte læser eller hører vi i nyhederne om noget opløftende og nytænkende? Hvornår er det vi siger, at her er noget virkelig spændende på spil !
Lige nu diskuterer vi børnechecken, EUs ønske om nedbringelse af elektronisk affald, alt for travle forældre og arbejdsløshed blandt humanister !

De politiske blokke fortsætter deres hovedbeskæftigelse, at håne og kritisere hinanden, frem for saglig debat !

Og det er jo med til at sikre, at der ikke sker spor udvikling ! vi gør som vi plejer !

…..og det er jo godt, så længe vi føler det er gode beslutninger der foretages på alles vegne !

Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan spidse ører og virkelig sige, at her er noget nyt !

Dan Jørgensen holder i dag ” svine topmøde ” og DET synes jeg er spændende ! Håber virkelig, der kommer spændende tanker ud af det !

Vi kan lave samfundet anderledes, hvis vi vil ! Vi har en stor gruppe af mennesker i dette land, som er tilsidesat af systemet !

Vi kan brainstorme på nye samfundsmodeller ! På den måde tvinges politikere til nytænkning !

Vi kan komme af med stress, hvis vi vil ! Vi har kreeret et samfund med kontrol, bureaukrati og stress! Det er en udvikling der er ikke er sund for nogen ! Det skulle da lige være for dem, der sætter grådighed og fejfindneri over alt !

Så nu tager vi affaldsspanden frem og luger ud i alle de effektive kontroller og smider dem i affaldspanden under brandbart ! I det brandbare affald lægger vi det vi ikke kan bruge mere !
F. eks. ordet arbejdsløshed ! Effektivitets styrelsen, produktivitets styrelsen.. ja alle de der forfærdelige styrelsesord ryger ned i den spand !
Arbejdsmarked røg også ud ! Kontanthjælpen ! Understøttelse! Arbejdsløs…. selvfølgelig ud med det ! Har aldrig forstået, hvem der kunne det ord myndighed !

Nu står alle spandene med sorteret affald klar til at genanvende og upcycle nye ideer til et bedre samfund !

 

I stedet for arbejdsmarked anvender vi et andet ord ! Det kunne være : OPGAVEMARKED !

Hvordan ser det ud ? Alle arbejder med opgaver ! OG det er jo sandt ! Vi værdisætter det bare ikke! Vi værdisætter KUN det, der giver kroner på kontoen ! Det er dem, der har et RIGTIGT arbejde, der er arbejdsmarked i dag og resten er arbejdsløse eller under en masse andre systemer ! Det er uholdbart i 2014 !
Derfor må vi prøve at lege med andre modeller !
I spandene med genbrug ligger også en del gamle modeller for vores trivsel på arbejdspladserne !
Der var engang nogen lærere, der ikke var frustrerede ! Hvad var det der gjorde, at de var så glade ?
Det system kan vi godt upcycle ! Sygeplejersker, socialrådgivere, læger og andre offentlige udbydere kan med held upcycles !

Vi fjerner alle de forskellige ydelser og indfører borgerløn under en eller anden form ! Så kan alle byde ind med opgaver ! Opgaver som kan lette børnefamiliers arbejde i hverdagen, opgaver som kan gøre os kærlige i vores samfundsansvar og langt mere ydende i forhold til det der er vores samfund !
Altså en ny organisationsplan for et helt samfund ! 

Vi kan få visioner ind i politik ! Herligt !

Brug spandene til udvikling af nye samfundsmodeller ! Nye toner, ny energi, nye smil ! Bredere anerkendelse af alle i samfundet !
Mindre stress, mere hygge, mere bevægelse og snak ! Et bæredygtigt samfund ! Mindre skidt og mere kvalitet i vores forbrug ! Et forbrug hvor alle kan være med !

Håber min skøre tankegang giver mening og nye ideer !