Vælg en side

      – Jamen kan det nu passe? Får vi robotter til mange flere ting? Bliver der vendt op og ned på mangt og meget ? Hvordan skal det gå det hele ? Skal vi bo på en anden måde? Flytter alle til byen og hvad sker der med landet? Kommer vi stress til livs og skaber vi mindre affald? Kører vi i biler uden fører?

Jeg har været på kursus i fremtidens trends, og mange ting vi i fremtiden vil gøre på en anden og bedre måde. Som jeg ser det har vi ramt en udvikling og tid, hvor vi selv får mulighed for at præge verden mere end vi tidligere har gjort. Med teknologien er mulighederne for selvansvar og selvanstændighed stærke. Vi skal blot være super gode til at samarbejde på kryds og tværs og eminente til at spotte kravet fra vores klode om mere retfærdighed, både for kloden og for dens beboere, og dem der kun vil grådighed er nemmere at afsløre og vi kan hurtigere buhe dem.

En super TREND er – FRA MERE TIL BEDRE.-

Den ses allerede mange steder. Mere økologi, højnelse af vores smagssanser, mindre men bedre forbrug, gerne med genbrug og deleøkonomiske løsninger vinder også frem.

Jeg har været på mange spændende kurser i min lange “life long learning” proces, og dette kursus var endnu et af de virkelig gode. Jeg elsker fremtiden og alle de muligheder vi har for at præge den.

Kurset var arrangeret af Future Navigator og jeg var vild med stedet, formen og indholdet.

Stedet var Flæsketorvet i København. Nu indrettet som kontorhotel i nutidig bæredygtighedsstil. Et sted hvor mange innovative mindre virksomheder har slået sig ned.

Formen var to dages kursus med lektier fordelt over to uger. Korte oplæg og masser af inspirerende opgaver. Fremlæggelser og gensidig kursistinspiration.

Indholdet var megatrends og hvordan tankegangen anvendes i din virksomhed. For mig et retningsgivende set up, som jeg har glædet mig over lige siden.

På pinterest under FUTURENAVIGATOR kan man studere en masse trends og jeg anbefaler bestemt et kig der.

En af dekorationerne på kontorhotellet var en væg fyldt med mobiltelefoner. Det er dem der ses på billedet og jeg er klar over billedkvaliteten, men billedet er vigtigt.

I kantinen blev fremtiden forbundet med fortiden. De serverede forloren hare med både brun sovs og tyttebær. Jeg er vild med det hele og der er nok at tage fat på.

Jeg begynder at samle på gode affaldshistorier og der er allerede en del steder jeg skal besøge. Man skal blot lære at opdage dem, og det var en del af mit udbytte på kurset. LYT HØJERE.