Vælg en side

Når vi taler om sortering af affald er der altid et dilemma. For sorterede vi ALT vores affald, ville der ikke være noget til afbrænding og dermed en sikring af vores energiforsyning.

Men nu er det nye toner der skal findes frem, for nu behøver vi ikke længere at brænde affald, olie, kul af ……… Ja det er rigtigt. Dette er begyndelsen på enden af den tid.

En virkelig energirevolution er under opsejling. Wauw siger jeg bare.

 

9k=-2
Teslas POWERWALL

 

En fornem præsentation i Los Angeles i går. Ja jeg var der ikke selv, men så det streamet. http://www.teslamotors.com/powerwall

Dette er en virkelig revolution for os allesammen. Vi kan nu bruge strøm med god samvittighed og vi gør jorden til et bedre sted at være. ( inspiration fra GhandiP3)

Perspektivet og tankegangen hos TESLA er så bæredygtig og ansvarlig, og selvfølgelig skal de også tjene penge, men denne lancering er helt igennem værdiskabende.

Tænk at sådan en lille dims nemt kan føre os frem til uafhængighed af olie og kul. Det vil føre nye toner med sig. Nye verdensordener. Måske der så endelig også kan blive fred i verden?
Klimaet vil ikke længere være presset. Co2 udledningen vil stoppe.

Dimsen kan lagre vores energi fra solen eller vinden. Den fylder ingenting og er økonomisk at anskaffe sig. Den kan sidde på væggen i din stue og sørge for at vi har lys og varme.
Den kan nemt installeres i områder af verden uden elektricitet og viden. Hele verden kan få lys og varme.
Man kan allerede bestille en POWERWALL og Tesla er ved at bygge en stor virksomhed i Nevada, så alle ordrer kan fremstilles, og inden længe vil store byer fungere uden anden el end den fra solen og vinden.

En lille udfordring bliver så sorteringen af vores affald, for som det er nu er der et stykke vej og trøsten har været, at der også skal være noget affald til den store brændeovn.
Der vil komme nye produkter på emballagefronten, som sandsynligvis bare kan smides i naturen, og vi vil få vores vilje igennem, om at smide sit affald hvor man går og står.

Dog er der stadig ressourcemarkedet. Vi skal stadig spare på ressourcerne i form af træ, metal og andre natur udnyttelser, så genanvendelse undgås nok ikke helt endnu.

Men dette er et STORT gennembrud og iværksætteri. Hvor er vi heldige.

Hurra for solen og vinden. Gratis styrker til os alle. Nu med den bedste udnyttelse til os. Tillykke og tak til dem fra TESLA.